Ευχάριστα νέα για όλους τους γονείς φέρνει το Happy Kid Club!

Το πρώτο εκπτωτικό Clubhappy kid club προσφορες αποκλειστικά για παιδικά είδη στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα! Για όλους εσάς τους γονείς  που ψάχνετε πάντα το καλύτερο για τα παιδιά σας και στην πιο προσιτή τιμή, ήρθε το Happy Kid Club. Εγγραφείτε δωρεάν, πάρτε άμεσα και διαδικτυακά την κάρτα μέλους σας και εκμεταλευτείτε  τις προσφορές σε παιδικά είδη των συμβεβλημένων καταστημάτων και επιχειρήσεων.

Το Happy Kid Club απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά σε γονείς και σκοπεύει να καλύψει κάθε γωνιά της Ελλάδος εξασφαλίζοντας μοναδικές προσφορές από καταστήματα και επιχειρήσεις που σχετίζονται με οποιοδήποτε οικογενειακό έξοδο. Στο Club συμμετέχουν καταστήματα με παιδικά ρούχα, παπούτσια, βαπτιστικά είδη, βρεφικά είδη, παιχνίδια και τα αντίστοιχα E-shops τους αλλά θα βρείτε ακόμα και παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς.

Ταυτόχρονα συμμετέχετε αυτόματα σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα (Tablet, δωροεπιταγές κτλ)  χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ξεχωριστή ενέργεια για κάθε διαγωνισμό!

paidika-prosforesΕγγραφείτε στο Club εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας happykidclub.gr και βρείτε προσφορές από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην περιοχή σας αλλά και προσφορές για online αγορές! Για τις προσφορές μπορείτε να ενημερώνεστε επίσης μέσω του εβδομαδιαίου Newsletter και μέσω Facebook.

Στον κατάλογο των συμβεβλημένων επιχειρήσεων θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές μόνο για τα μέλη του Happy Kid αλλά και ανοιχτές προσφορές  που αφορούν όλους τους γονείς ανεξάρτητα εάν είναι μέλη ή όχι στο Club. Για να απολαύσετε τις εκπτώσεις των αποκλειστικών προσφορών, η επίδειξη της κάρτας μέλους είναι απαραίτητη.  Μπορείτε να εγγραφείτε άμεσα και δωρεάν στην σελίδα του Happy Kid Club εδώ: www.happykidclub.gr